Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Скоро DVD с Manowar в България

Легендарният басист на Manowar Joey DeMaio оглежда няколко терена край Каварна, за да си построи къща. Това призна самият той в телевизионно интервю за "Календар". От няколко дни музикантът е инкогнито в България. Освен да си търси място за живеене у нас DeMaio ще работи и по издаването на DVD на концерта на Manowar, който се състоя в края на юни в Каварна.

Концертното DVD ще зарадва феновете на метъл бандата около Коледа. На него ще бъде записано всичко най-интересно от концерта на групата в България, който според музикантите е един от най-добрите правени досега.

Joey DeMaio: Метъл се свири и слуша по целия свят, но посрещането, което получихме в Каварна, в България бе много специално и стопли сърцата ни. Не ни се случва често публиката ни да пее по-силно, отколкото ние можем да свирим. Беше страхотно изживяване да свирим химна ви "Мила родино" и искаме да го споделим с целия свят. По време на инкогнито-гостуването си в Каварна DeMaio разкри още една тайна около бъдещите изяви на Manowar. Оказа се, че в навечерието на 2008 г. групата отново може да пристигне в Каварна.

Joey DeMaio: Слава богу имаме покана от скъпия ни метъл брат, така че е твърде вероятно да се видим на новогодишния купон.

Дотогава DeMaio трябва да е намерил терен за новата си българска къща, в която се зарича да прекарва голяма част от времето си: "Когато къщата ми бъде построена аз ще живея тук. И ще бъда съсед на моя приятел кмета."

DeMaio разкри, че е много впечатлен от мениджърските качества на метъл кмета Цонко Цонев, който е домакин на визитата му и заяви, че той и Manowar ще направят всичко възможно, за да помогнат Каварна да се превърне в световна метъл столица.

Забележка: Информацията е на Нова Телевизия