Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Helloween отново в България!


Отново ще гледаме Helloween в България! Музикалният сайт http://www.blabbermouth.net/ съобщава, че германската група Helloween отново ще направи концерт в тук. Този път обаче шоуто ще е заедно с Gamma Ray.

Концертът влиза в рамките на съвместното европейско турне "Hellish Rock" на двете групи и трябва да се състои на 18 ноември в София.


Като място е посочена зала "Фестивална". Все още обаче не е ясно кой ще организира концерта.

Преди да дойдат в София Helloween и Gamma Ray (където се подвизава бившият фронтмен на Helloween Кай Хансен) ще посетят Будапеща, Унгария и Белград, Сърбия.
Това е първото съвместно турне на двете банди. Освен това всички очакват Кай да се включи към бившите си колеги от Helloween, за да направят заедно няколко от класиките на бандата.

03 September: Днес видях в официалния сайт на Helloween, че мястото на концерта е променено - вероятно ще се състои в Зимния дворец на спорта! Очаквам официално потвърждение.

06 September: Концертът ще се състои на 18-ти Ноември в Зимния дрорец на спорта в София! Билетите като са на цени 25 лв. (до 30 Септември), 30 лв. (до 17 Ноември) и 35 лв. (в деня на концерта) и ще бъдат пуснати в продажба от 10-и този месец (Септември).