Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Анкетата

Преди повече от месец пуснах една анкета, която да провери как възнамерявате да прекарате почивката си през лятото. Оказа се, че доста от вас няма да почиват - 7. Дано тези хора все пак намерят време да си вземат отдих през оставащите дни до края на септември - и тогава има хубави дни за почивка!

Петима от вас предпочетоха да бъдат на море. Надявам се, че не сте се поопържили на жаркото слънце, защото лятото беше изключително топло! Все си мисля, че истерията "глобално затопляне" не се отразява толкова силно, а е някаква цикличност във времето. Е, ще се види...

Планината бяха предпочели 3-ма от вас - определено добър вариант да избягат от жегите и да се насладят на красивите пейзажи над 1500 м.н.в. Планината е страхотен вариант да срещнеш и готини хора, защото там наистина почиват любителите на екстремното и красивото - една комбинация, гарантираща страхотни емоции!

Е, тези, които съчетаха планината и морето, като вариант за почивка, са най-добре - четирима от вас! Мисля, че тази комбинация и най-добрата - почивката е истинска и пълноценна. Стига човек да има време, де... :-)

Аз си почивах сред ниските части на Пирин (Мелник) и гръцките плажове (предимно Халкидики). Успях да си почина добре, въпреки малкото непредвидени здравословни изненади :-) Сега всичко е наред, но лятото приключва... Не съжалявам, защото спомените, които ми остави ще помня дъъълго време.

Надявам се и вие да сте отпочинали добре и заредени с "плюсови" емоции за, дай Боже, снежната зима, която ни очаква след няколко месеца :-)

Ще ви покажа няколко снимки:

Мелник:


Ставрос, Кавала, о. Тасос, Света Гора, Солун: