Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Метъл студенти...

Какви са по поведение студентите на изпит, които слушат различни видове метъл музика? Навярно пияни и вулгарни? Не само... Ще се изненадате! (Някои са малко вулгарни, sorry за което):

Tраш метъл: Студентът влиза залитайки в аудиторията, изяжда билета си, отговаря не по темата и си излиза.

Хеви метъл: Студентът пристига, яхнал чопъра, кьоркютук пиян, при влизането допива бутилка бира, хвърля я на катедрата, изтегля си въпрос, оригва се звучно, отговаря и си излиза.

Дет метъл: Студентът влиза, убива преподавателя и си излиза.

Блек метъл: Изпитваният пристига късно вечерта, завързва преподавателката и я провесва от тавана, след което жестоко я измъчва, оцапвайки масата, върху която е нарисувал пентаграма с кръвта на младенец.

Гор метъл: Влиза залитайки в аудиторията, изнасилва преподавателката, след това я убива, изнасилва я още веднъж, изкормва тялото и изяжда вътрешностите, размазва останките по цялата аудитория и отново я изнасилва.

Дум метъл: Студентът си изтегля билет, но осъзнава, че никога няма да отговори на тези въпроси, изпада в депресия и се самоубива.
.
Прогресив метъл: Студентът пристига с китарата си и изсвирва 26-минутно соло, в следствие на което професорът умира от скука.

Глем метъл: Преподавателят пада от стола си от смях при вида на студента и му поставя отличен. Студентът събира козметични продукти от присъстващите момичета и оцветява изпитните билети в розово.

Грайндкор: Студентът пристига, минута-две размахва ръце и реве нещо нечленоразделно, след което си тръгва.

Ню метъл: Панталоните на студента се закачат за вратата и той не може да влезе в аудиторията.

Индъстриъл: Студентът пристига целият в кал и мръсотия, псувайки на майка, и охраната го изхвърля.

Готик метъл: Студентът пристига с черна карета, влиза в аудиторията, като си поправя грима и демонстрира патос, изпада в депресия и се разплаква. После си спомня за смъртта и още веднъж изпада в депресия. Изтегля си билет, вижда, че въпросите не са ИСТИНСКИ, и изпада в патосна депресия. Преподавателят също разбира това и също се депресира. Всички останали се депресират и заплакват. Изпитът не се състои, светът не е съвършен.

Пънк-рок: Студентът пристига облечен в черно сако, пиян като кирка и без зъби, плюе на пода, изпикава се върху масата с билетите, като опръсква леко преподавателя, оригва се и заспива.

Руски рок: Влиза група студенти, които постоянно си отстъпват място един на друг и се черпят с бира, събират по 2-3 рубли от всеки присъстващ, после всичките седем отговарят на един билет и си заминават с трамвая, като го клатят.

Пауър метъл: Студентът идва в елфически доспехи, отговаря на всички въпроси от билета и на въпросите на преподавателя и си тръгва на бял кон.
.
(по предложение на mitakas) Уор метъл: Студентът влиза в аудиторията с маскировъчно облекло. Отваря си поредна бутилка бира, като премахва капачката със зъби. Поглежда заплашително към изпитващия и започва да "обстрелва" на посоки присъстващите с остатъците от бира в бутилката. Надава самодоволно боен вик, обръща се и си тръгва. На вратата се спира и заявява на преподавателя: I'll be back!
.
(допълнено от Uga) Викинг метъл: Студентът пристига облечен с викингски доспехи :) Тегли билет, не го харесва и замеря преподавателя с бойната си брадва. Изпитващият изпада в нервна криза и му пише тройка само и само да се махне. Студентът щастлив се отправя към кръчма "Валхалла" в кв. Орландовци :)
.
П.С. Такваз кръчма няма :D
.
Груув метъл: Студентът отива на изпит с колосален махмурлук! Понеже музиката, която е слушал цяла нощ е оргномна каша от традиционен хеви метъл, хардкор, пънк, траш, и грайндкор, решава че не знае кой е и къде е попаднал. Оригва се, започва да крещи неконтролируемо срещу преподавателя и решава, да си тръгне, защото се сеща, че снощи някой го канеше във "Валхалла" :-)

(допълнено от gotha) Чалга Метъл (Kultur Shock, Artery): Влиза в аудиторията с бутилка мастика, припявайки си нещо на сръбско-цигански. Вади бузуки започва да свири и отказва да напусне докато не дойде полицията. До теглене на билетче така и не се стига.
.
(допълнено от Краси) Християнски метъл: Студентът влиза облечен в бяла пелерина, небръснат, с дълга спластена коса. Тегли билетче, вижда, че въпроса му се струва труден, вади шише светена ракия и се моли на Бог да му помогне да изкара три :)

(допълнено от Assenoff) Метъл Опера: Студентът влиза и си тегли въпроса, припявайки си "We are the seven, judgement of heaven / Why don't we know: we are the angels". Отговаря в рими, постоянно отклонявайки се към разкрасената история на живота си, наситена със сюжетни обрати. Накрая заедно с преподавателя, асистента и няколко други колежки и колеги изпяват на седем гласа припева на наситения с патос хепи енд - а именно заветната тройка в бележника!

(допълнено от Анонимен) Фолк Метъл: Студентът пристига облечен като трол (Стил-Turisas) заедно с няколко приятели, свирещи на акордеони, цигулки, флейти и много други инструменти, започват да подскачат зверски, унищожавайки цялата зала и всички въпроси. След това отиват при викинг метълите в "Валхалла".
..
Ако някой има идеи за Симфоничен метъл нека сподели, за да допълним колекцията :-)

P. S. Благодаря на всички, които се включиха!

16 Коментар(а):

mitakas каза...

забрави уор метъла...

Fobos каза...

Вярно, не се сетих... Ще го измисля и допълня :-) Мерси за уточнението!

gotha каза...

Чалга Метъл (Kultur Shock, Artery)
Влиза в аудиторията с бутилка мастика, припявайки си нещо на сръбско-цигански. Вади бозуки започва да свири и отказва да напусне докато не дойде полицията.
До теглене на билетче така и не се стига.

Иска ми се да прочета нещо за Desert Metal :)

Анонимен каза...

махмУрлук и бУзуки

Fobos каза...

Longanlon, благодаря за откритите правописни грешки! Редактирани са.

Радвам се, че си чел внимателно!

infestdead каза...

А да си засичал някога това:
http://ironmaiden-bg.com/forums/showpost.php?p=4178&postcount=16 ? :)

Fobos каза...

Явно има доста разновидности на знайни и незнайни автори :-)

Анонимен каза...

Християнски метъл - влиза облечен в бяла пелерина, небръснат, с дълга спластена коса. Тегли билетче, вижда, че въпроса му се струва труден, вади шише светена ракия и се моли на Бог да му помогне да изкара три :)

Поздрави, Краси :)

Fobos каза...

Благодаря, Краси!

Благодаря на всички! Получава се добра колекция :-)

Анонимен каза...

Безкрайно безинтересно!!!

Анонимен каза...

Това "социологическо изследване" е направено сред хора с доста нисък интелект!

Анонимен каза...

Ами нещо за NSBM?

Fobos каза...

Имаш предвид National Socialist Black Metal? Не сме се досетили за този стил... Ще помислим и ще допълним за блек метъла :-)

Мерси за идеята!

Анонимен каза...

Да за него става ?
Мерси

Анонимен каза...

Метъл Опера:
Студентът влиза и си тегли въпроса, припявайки си "We are the seven, judgement of heaven / Why don't we know: we are the angels". Отговаря в рими, постоянно отклонявайки се към разкрасената история на живота си, наситена със сюжетни обрати. Накрая заедно с преподавателя, асистента и няколко други колежки и колеги изпяват на седем гласа припева на наситения с патос хепи енд - а именно заветната тройка в бележника!
Може да го преработваш/съкращаваш/прецизираш, естествено :).

Анонимен каза...

Фолк Метъла:Пристига облечен като трол (Стил-Turisas) заедно с няколко приятели свирещи на акордеони, цигулки, флейти и много
други инструменти , започват да подскачат зверски унищожавайки цялата зала и всички въпроси и след това отиват при викинг метълите в "Вальалла".