Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Стефан Грозданов напусна Локо София

Декларация на Ултрас обединение "Железни бригади" по повод оставката на Стефан Грозданов като старши треньор на Локо София и нейното приемане отклубното ръководство:

Ние, верните феновете на Локомотив София, искаме да изразим искрената ни благодарност към треньора и човека Стефан Грозданов. В резултат на неговата работа в рамките на три години и половина преживяхме повече радости, отколкото разочарования. Добихме самочувствието на привърженици на голям отбор, който може да се противопостави както на всички средноевропейски отбори, така и на родните клубове независимо от тяхната "организация".

Стефан Грозданов заслужи своето достойно място в "железничарската" история. Въпреки, че не успя да донесе дългоочакваната титла в Надежда, под неговоръководство тимът изигра най-силните си мачове от десетилетие насам. Осъзнаваме и му благодарим затова, че пое отбора в много тежко състояние и в последствие го превърна в първия български клуб постигнал победа във Франция и българският отбор, държащ рекорда за най-дълга серия без поражение в европейските турнири.

Истина е, че в последно време изискванията към Стефан Грозданов и отбора надвишиха възможностите, които Локо София реално има. Не е наша работа даоценяваме работата на ръководството, но приемането на оставката на най-успешния ни треньор напоследък изпревари мерки като адекватна на целите селекция и осигуряване на най-висок стандарт условия за работа в клуба.

Ние, верните фенове на Локомотив държим да подчертаем, че ."Железните бригади" никога досега не са снемали доверието и уважението си към Стефан Грозданов, нито са настоявали за неговото напускане.Тъй като сме поставени пред свършния факт на приетата оставка, искаме да благодарим чрез тази официална декларация на Стефан Грозданов за всичко, което е направил за любимия ни отбор, за цялата радост, която ни е донесъл и за отдадеността си по време на работата си в Локомотив.

Стефане, благодарим ти за всичко.

Стефан Грозданов - завинаги един от нас.

УО "Железни бригади

Като член на "Железни бригади" заставам зад общата позиция на организацията и искам да допълня, че критиката към Стефан Грозданов винаги е била конструктивна и се разграничавам от мненията на хора, които омаловажават успехите му с отбора на Локо София. За последните 10 години това е треньорът, който накара играчите да вярват в себе си, че могат да играят добре, независимо от класата на противника. Надявам се грешките, които допусна да бъдат забелязани от неговия заместник и да не ги повтаря!

"Винаги верни, никога сломени!"