Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Адашите трябва да се подкрепяме!

Поради тотална липса на свободно време отново няма да пиша собствени слова... Ще копирам още една статия. Този път тя е на тема музика и е на Metal Katehizis, която пояснява, че се създава нов музикантски проект, който ми е адаш - Фобос. Хе-хе, имам си "събратя" и това музикалната среда :-)

Статията:

ФОБОС е името на нов суперпроект, събран около известния клавирист Нелко Коларов. Като басист и вокалист участва Звезди (АХАТ, ANALGIN), водещ певец е Георги Шопов, Константин Джамбазов е на китарата, а на ударните - Иво Иванчев (ANALGIN). На 12 септември (събота) от 20:00 ч. в Летния театър на Варна квинтетът ще изнесе голям концерт с много сценична техника и осветление, отдавайки почит на DEEP PURPLE и "дъщерните" й групи като RAINBOW, WHITESNAKE и т. н. Ще присъстват и отделни класики на други колоси от зората на твърдия рок. За финал е оставен химнът на цяло едно поколение - "Черната овца" на АХАТ. Билетите ще бъдат на цени между 8 и 12 лв.
ФОБОС планират и евентуален албум с авторски материал, но засега по този въпрос няма нищо конкретно.

За жалост Варна не влиза в плановете ми за пътуване през следващите месеци, но с интерес ще очаквам да чуя нещо на новата формация, както и евентуалния им албум :-)