Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Помогнете на Насо!

Както всеки вече разбра нашия приятел Атанас Иванов преди два дни претърпя ужасен инцидент. Една от онези консерви на градския транспорт, наречена трамвай, го прегази няколко часа след мача с Левски... Състоянието му остава критично и лекарите от Военно-медицинска болница все още се борят за живота му, а по-рано бе ампутиран десният му крак

Той е един от нас! Той е истински локомотивец, той е човек, на когото трябва да се помогне в този ужасно труден момент. Насо и семейството му имат нужда от подкрепата ти! Помогни му, за да бъде отново сред обичащите го и любимия отбор!

Призивът на всички нас е да откликнете на молбата за спасяването на един човешки живот. За целта е открита сметка на името на майката на Насо - Ирина Атанасова Иванова:

Емпорики Банк
BG 31 BINV 9480 1001 7153 00


Помогни с каквото можеш!

3 Коментар(а):

Анонимен каза...

Оф леле, колко гадно...
Утре има банки, които работят, ще отида да внеса някой лев и ще пиша за това в блога. Дано да го спасят.

Fobos каза...

Благодаря, Таня!

Кампанията по набирането на средствата стартира днес, но лечението на Насо ще бъде много дълго и той и семейството му ще имат нужда от всякакви средства.

В момента Насо е буден и контактен, до колкото може да се каже след тоновете лекарства, които му се вливат. Възстановяването ще е трудно.

Fobos каза...

Последни новини... Насо вече е напълно контактен и много послушен. Съобщили са му новината за крака. Не я е приел чак толкова зле, дори се е опитал да се пошегува.

Остава да чакаме и да се надяваме да няма повече проблеми, защото няма какво да се лъжем опасното още не е минало. Вторник ще бъде операцията на другия крак.