Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Обединението на "мразещите" се...

Бях изумен от инициативата на феновете на Левски, ЦСКА и Локо Пловдив да се включат в кампанията, която организирахме феновете на Локо София! Трагедията на Насо, ужасът, който преживява, обедини стотици... нехаресващи се футболни фенове! ГОЛЯМО благодаря на всички!

Това, което се случва, тази съпричастност и желанието да се помогне на някого, който е непознат и "враг" и футболен "противник", ме накара да вярвам, че не сме някакви пионки.... бездушни същества, роботи, които посещават поредния футболен мач. Това, което се случва затвърждава максимата, че можем да сме "врагове" на трибуните, но приятели извън стадиона. Това, което се случва е безценно за нас - феновете на Локо София, безценно за Насо и семейството му, безценно за каузата, която всички решихте да подкрепите!

Разбрах, че вчера, на мача на ЦСКА с Локо Мездра, "армейците" са искали да издигнат плакат - "Наско, дръж се!", но полицията в Мездра не им позволи! Защо, бе, господа полицаи?! Къде в тези действия съзряхте нещо нередно и обиждащо когото и да е? Кой ушко с фуражка ви нареди да попречите на това? Поредният комплексар с пагони?!

Респект и към заявеното от шефът на националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев: "приканвам всички левскари да внесат пари в сметката на Наско". Радвам се, че лидерите на големите футболни агитки приканват към това да се помогне!

Всички сме фенове, но феновете са хора!