Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Пинк Флойд в София?

Пинк Флойд” събарят стената в София

Грандиозен концерт на "Пинк Флойд" подготвя "М-Тел" навръх 31 декември. Тематично шоуто ще се базира върху събарянето на стената по мотиви от едноименния албум на групата The Wall. Мегаконцертът трябва да отрази символизма на влизането ни в обединена Европа. "М-Тел" работи върху грандиозни проекти покрай приемането ни в Европейския съюз. "Пинк Флойд" са само едни от поканените звезди. Водят се разговори и с Елтън Джон. Но до края на годината неговото представяне в България физически е невъзможно да стане.

Най-бързо може да се осъществи пристигането в София на прочутия мюзикъл ABBA Forever. Това е уникално сценично шоу, тръгнало от Уест Енд в Лондон и покорило света. Музиката е от хитовете на АББА. А либретото е от основателите на групата Бьорн Андершон и Бени Улвеус. Спектакълът поднася динамична хореография, зашеметяваща визия и брилянтни песни. Предполагаемият хонорар на изпълнителите е 250 000 - 300 000 евро. Сред проектите е и невероятно магично светлинно супершоу, което да озари София на 1 януари.

Инфо: Standartnews.com

След това, което прочетох (благодаря на Uga за линковете, които ми изпрати в АйСиКю!) май дълго време няма да мога да заспя! Няма да мога, защото може би ще сбъдна една от най-големите си мечти!!! А именно, да видя Флойд на живо, да чуя музиката им на живо, да посетят България, защото има много техни фенове тук... Това наистина е една голяма моя мечта... Боже, аз съм доста млад, а вече имам 3 осъществени от 5-6 детски мечти! Или ще е време да ги изпълня всички и да започна да мечтая като възрастен или ще трябва да си оставя поне една за десерт... Но не искам именно тази мечта да е десерта :-)

3 Коментар(а):

Unknown каза...

Приятелю, напълно споделям мнението ти.
Моля те пусни ми и на мен тези линкове, които ти е дал Ugo, защото информацията недостига и направо ПОЛУДЯВАМ.

Skype : doc_peev

Благодаря Ти предварително

Fobos каза...

За Pink Floyd всичко се оказва медиен трик... Май няма да дойдат в България, защото щели да бъдат в Будапеща.

Има все още малка надежда, че Europe ще се появят на пл. Батемберг в новогодишнаъа нощ, поне така ни уверяват от avtora.com

DR Ohbolisky каза...

Съжалявам пичове, ама не дойдоха...