Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Circle II Circle в България?

Днес се натъкнах на един красив слух... А може би и реалност :-) Circle II Circle ще посетят страната ни в рамките на предстоящо съвместно турне датските пауърметъли Manticora. Концертът ще е част от Delusions Of GrandTour 2009 и представянето на новия албум на Circle II Circle - Delusions of Grandeur. За Manticora ще е European tour 2009.

В интернет страницата на Manticora е обявена датата 17 май за концерт в София! Засега в сайта на Circle II Circle липсва информация... Но по всяка вероятност ще видим и Circle II Circle, чиито фронтмен е Zak Stevens, бивш вокалист на Savatage!

За Circle II Circle това ще е второ гостуване в България, след концерта им на 5-ти декември 2003 г., където групата беше съпорт на Doro и Saxon.

Ще покажа по едно парче на и на двете групи. На мен датчаните от Manticora са ми непознати...

Update 26 януари: Днес официално беше потвърдено, че Circle II Circle и Manticora ще изнесат концерт в България на 17 май! Организатори ще са наложилата се вече утвърдително промоутърска агенция ABV Pro.

Update 11 февруари: Официално бяха обявени цените на билетите за концерта: първите 100 билета са на цена 32 лв., а останалите до деня на концерта ще се продават за 38 лв. Все още няма информация колко ще струва ценната хартийка в деня на изявата на Circle II Circle и Manticora.

Circle II Circle - Watching In Silence



Manticora - Lost Souls