Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Класика!

Уикендът започна прекрасно! След размазващия концерт в петък вечер, (за който ще разкажа по-късно) дойде време за истинската класика - победа на Локо София с 0:3 срещу Левски!

До преди година Локо не бе успявал да победи Левски цели 12 сезона! Оттогава обаче, в 3 поредни срещи (за първенство) Левски яде як пердах от "червено-черните"! Вчера (11 април) "отборът на народа" (ха-ха) за пореден път бяха унижени от Локомотив и то насред Герена с класическото 0:3 след като Мартин Камбуров отбеляза и трите попадения! През последните поне 20 години само двама футболисти са успявали да вкарат хеттрик на Левски - Дидие Дрогба от Челси и Мартин Камбуров!



Каква тишина беше в сектора на левскарите... Плашеща! Можеха да се чуят и пиянските вопли на Тодор Батков някъде от ложите, примесени с ругатните към съдиите (примерно), затова, че не са видели нито едно положение, в което да отсъдят дузпа.

Втори ден приличам по глас на Джо Кокър... :-)

2 Коментар(а):

Unknown каза...

ratm18: Евала, редно беше някой да им покаже на Левски къде се намират. Не може всеки мач да разказваш, че има някакъв заговор срещу тях, че съдиите ги прецакват. Пък и имат най-гадния президент от всички отбори.

Само не знам, защо ги наричат "отбора на народа", нали бяха отбора на полицията.

Fobos каза...

Локо играе прекрасно след зимната пауза и не случайно прегази и Левски! Още преди няколко месеца прогнозирах, че с треньор като Окука и силна воля и желание за победа, отборът ще започне да играе все по-добре и ще печели мач след мач. А и с Камбуров уцелихме не един а два джакпота :-)

Сините бяха уникално слаби! Даже не знаеха къде се намират и почти цял мач правеха грешки.

Отбор на народа, защото след '89-та година решиха, че вече нехаресващите отбора на армията (ЦСКА) няма от какво да се притесняват да си казват свободно, че са привърженици на Левски и решиха, че са това е новият отбор за всички (не само на МВР). Иначе има отбори на миньори, металурзи, моряци и т.н. Дори чисто исторически традициите във футбола на световно ниво са такива... Преди 120-130 години, а и много отбори в момента, са създадени от работническата класа за отдих и забавление в свободното време.

В края на седмицата предстои изключително важен мач срещу Черно море, на който ще отбележим и 10 годишнината от създаването на Железни бригади. Дано имаме повод за голям празник! :-)

"Винаги верни!"