Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Безплатно порно!

Днес се разрових из торент сайтовете и попаднах на удивителния факт (макар, че не съм толкова изненадан): компилации като Кафе дел Мар, на Йон Балке, на Оскар Питърсън са сийдвани само от по няколко човека, за разлика от порно филмите, които имат по над 900 сийдъри* и над 200 лийчъри**! Друго си е безплатното порно...



Всичко това е съпроводено от коментари като:
  • не знам, ама след два дни излиза PIRATES 2, исках да пусна заявка отсега, ама май нещо не могат да се пускат заявки за порно, хаха.. та, некой да поработи по въпроса;
  • Малко дъртичка ми се вижда порноактрисата;
  • Стара чанта ама лачена;
  • Много яко;
  • Пффф какви бъчви има тая не е истина ....;
  • След толкова секс между "мъже" е хубаво човек да "изплакне окото"...ей на това му се вика порно!
Интересно е, че някои от коментарите са грамотно написани! Явно доста хора, които не са от пуберския контингент, яко теглят порно филми! Даже са порно киномани, които следят новите заглавия и предстоящите премиери!

Чудя се, дали сред тях няма държавни служители...? Преди няколко години работех в един провайдър, осигуряващ интернет на държавните институции в Перник. От известно време трафикът беше много натоварен следобедно време и вечерните часове. Проверихме какво се случва и установихме, че в Областната администрация някой общински служител запушваше трансфера с телене на порно!

До някъде оправдавам младежите, защото най-сигурния начин да натрупаш коефициент в торент сайтовете е да сийдваш известно време някой порно филм! Гаранция, че за 24 часа коефициента ще нарасне няколко пъти :-)

* Сийдър: Това е човекът, от когото теглите желания от Вас файл.
** Лийчър: Всеки, който тегли файла, се нарича така.

2 Коментар(а):

dzver каза...

не разбирам какво те учудва?

Fobos каза...

За жалост не мога да усетя интонацията в казаното от теб, за да разбера какво точно ме питаш :-)

Не съм учуден, по скоро ми стана смешно. Има една латинска сентенция: Homo quantum scit, tantum potest - човекът може толкова, колкото знае. За жалост някои все още стоят на първото стъпало от Маслоу-овата пирамида на човешките потребности.

В България за някои хора всичко е безплатно - музиката, филмите, книгите, градския транспорт, че дори и порното!