Eurax

Добре дошли в орбитата на Fobos. Надявам се, че съвместния ни полет ще Ви донесе много забавни мигове :-)

Музикални новини

  • Helloween показаха декора, който ще стои на сцената на предстоящото им турне по повод излизането на новия албум "Gambling with the Devil".


  • Излезе обложката на предстоящия "Nuclear Blast Records" албум на Avantasia - "The Scarecrow". Албумът се очаква да излезе през януари 2008 г. Подробности за съдържанието може да видите тук.

  • Барабанистът на Manowar Scott Columbus е разкрил пред бразилския сайт NovoMetal.com, че работи по първия си самостоятелен инструментален албум. Вече е готов около 80 % от материала, като творбата може да се очаква през следващата година. Музикалната насока е "малко по-различна от Manowar, но ще бъде наистина яко", обещава Columbus. "Това е страхонта музика за шофиране. Когато я слушате, ще се видите да карате с високи скорости.", споделя още Scott.
    ...
  • Обявеният за 15 декември концерт на Foreigner у нас, който трябваше да се проведе в зала "Универсиада", ще се състои na 29 ноември в зала "Фестивална". Цените на билетите вместо предварително обявените 50, 70 и 90 лв. ще струват 40 лв.
    ...
  • Предстоящото DVD на Scorpions и което документира историческото изпълнение на групата, заедно с нейните бивши членове Uli Jon Roth, Michael Schenker и Herman Rarebell, на "Wacken Open Air 2006", се отлага за 7 декември. Издатели са "Sony BMG Music Entertainment GmbH", а вече е ясна и обложката:


  • Това е новия клип на Avantasia, зад който стои фронтменът гостувалите миналата събота у нас Edguy - Tobias Sammet. Видеото е към песента "Lost in Space" от едноименното мини-CD, което ще излезе в две части на 16 ноември.